Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Liverpool Luis Suarez'i satmayacak

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 26/09/2013 - 17:52 GMT+3

Liverpool Genel Müdürü Ian Ayre, takımın Uruguaylı yıldızı Luis Suarez'in geleceği hakkında son noktayı koydu.

Liverpool's Luis Suarez reacts during their English League cup soccer match against Manchester United at Old Trafford (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

Liverpool Genel Müdürü Ian Ayre, takımın Uruguaylı yıldızı Luis Suarez ile sözleşme uzatmak için masaya oturacaklarını açıkladı.
26 yaşındaki başarılı oyuncu yaz transfer döneminde Şampiyonlar Ligi'nde mücadele verecek bir takıma gitmek için Merseyside'dan ayrılmak istemiş ancak Liverpool yönetimi buna izin vermemişti.
Ayre, Luis Suarez'in takımın önemli bir parçası olduğunu ve Uruguaylı yıldızın takımda kalmasını istediklerini söylerken, SKY Sports'a yaptığı açıklamada, "Liverpool oyuncu satan bir kulüp değil. Bizler oyuncumuzun takımda kalarak Liverpool'u daha başarılı yerlere götürmesini istiyoruz. Luis de takımımızın en önemli oyuncularından biri. Bu yüzden kalmasını istedik" dedi.
Luis Suarez ile en yakın zamanda görüşmelere başlanacağını da söyleyen Liverpool Genel Müdürü Ian Ayre, bu görüşmenin kesinlikle yaz yaklaşırken olacağını belirtti.
Uruguaylı yıldız, 10 maçlık cezasının ardından İngiltere Lig Kupası karşılaşmasında dün gece Manchester United'a 1-0 mağlup oldukları mücadelede formasına kavuştu.
Oyuncunun serbest kalma bedeline (40 milyon) + 1 sterlinlik Arsenal teklifi Merseyside ekibi tarafından kızgınlıkla karşılanmıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam