Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Lukaku: Mourinho ile aramda sorun yok

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 24/12/2013 - 21:31 GMT+2

Everton'da kiralık olarak forma giyen Romelu Lukaku, Jose Mourinho ile aralarında bir sorun bulunmadığını ve Chelsea'ye döneceğini söyledi.

Everton's Romelu Lukaku celebrates scoring against liverpool (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

Sezon başında kiralık olarak Chelsea'den Everton'a giden Romelu Lukaku, Premier Lig'de gösterdiği performansla dikkat çekiyor.
Everton formasıyla çıktığı 15 lig maçında 8 gole imza atan Lukaku'nun Chelsea'ye dönüşü en çok konuşulan konulardan biri. Maviler'in Torres ve Eto'o'dan istediği verimi alamaması, hücum hattında yaşanan sorunların çözümü için Lukaku ismini gündeme getiriyor.
Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho ile aralarında sorun bulunduğu iddia edilen Lukaku, bu söylentileri yalanlayarak Chelsea'ye dönüş yolunun açık olduğunu belirtti.
"Yazın ilk etapta Chelsea'de kalmak istemiştim, fakat sonra daha çok oynayabilmek için ayrılmam gerektiğini düşündüm. Mourinho kalmamı istemişti ve neden ayrılmak istediğimi sordu. Bazı röportajlarımda sözlerim çarpıtılmış olabilir, ama işin gerçeği şu ki; Jose ayrılmama izin vermişti" sözleriyle Portekizli teknik adamla bir sorun yaşamadığını belirten Belçikalı forvet sözlerini şöyle sürdürdü:
"Elbette gelecek sezon Chelsea'de oynamak istiyorum. Yoksa neden beş yıllık bir kontrat imzalayayım ki?"
Lider Liverpool'un iki puan gerisindeki Everton, ligin beşinci sırasında yer alıyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam