Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Manchester United Gareth Bale için 120 milyon Euro teklif etmiş

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 25/09/2013 - 15:33 GMT+3

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Real Madrid'e 100 milyon Euro'ya transfer olan Gareth Bale'e İngiliz kulübünden rekor bir teklif geldi.

Gareth Bale (L) of Wales hold his new Real Madrid soccer club jersey accompanied by president Florentino Perez at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid September 2, 2013 (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Manchester United, Tottenham'ın Galli yıldızı Gareth Bale için tam tamına 120 milyon Euro'luk bir teklif yaptı. Manchester United'ın bu teklifini reddeden Londra kulübü Bale'in aynı ligde rakip olmasından çekindiği için Real Madrid ile masaya oturdu.
Real Madrid'in 100 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı yıldız oyuncu için 20 milyon Euro fazladan ödeyen son şampiyon yine de bu transferde mutlu sona ulaşamadı. Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in Gareth Bale'i ucuza kapattık şeklindeki açıklamalarına da yer veren İngiliz basını, başkanın Manchester United'ın teklifini öne sürerek bu açıklamayı yaptığını iddia etti.
Salı günü İspanyol basınına açıklamalarda bulunan Real Madrid Başkanı Perez, "Manchester United teklif yapınca, elimizi çabuk tutarak hemen Tottenham ile masaya oturduk. Gareth Bale'in Madrid için oynamak öisteği çocukluk hayaliydi ve bizi tercih etti" yönünde açıklamalarda bulunmuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam