Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Moyes'a şok! Uçak kiraladılar...

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 28/03/2014 - 11:30 GMT+2

Manchester United'ın başında İngiltere Ligi'nde kötü günler geçiren David Moyes bu sefer çok değişik bir protesto ile karşı karşıya kalıcak.

Manchester United's David Moyes believes his side can be a match for Manchester City

Görsel kaynağı: PA Sport

İngiltere Ligi'nde Manchester United kötü sonuçlar almaya devam ediyor. Salı günü Manchester derbisinde Manchester City karşısında 3-0'lık hezimete uğrayan Kırmızı Şeytanlar'da David Moyes'a tepki durmak bilmiyor. Fakat bu haftasonu oynanacak Aston Villa maçı öncesi yapılan protesto hazırlıkları çok konuşulacağa benziyor.
Manchester United'ın bir taraftar grubu, aralarında 840 Paund toplayarak Old Trafford'un üzerinde uçup Moyes'un aleyhinde anons yapacak bir uçak kiraladı. "Wrong One - Moyes Out " mesajının yayınlanması için paralarını birleştiren taraftarlar bu protestoyu Manchester United'ın Aston Villa'yı ağırlayacağı maçta yapıcak.
Bu mesaj özellikle David Moyes'u destekleyen taraftarların astığı ve üstüste yenilgilere rağmen Old Trafford'dan kaldırmadığı "Chosen One" pankartına cevap olarak verilecek.
picture

moyes chosen one

Görsel kaynağı: Other Agency

Haftaiçi oynanan Manchester City maçından sonra bir taraftar David Moyes'ın üzerine yürümeye çalışmış, güvenlik görevlileri kızgın taraftarı güçlükle sakinleştirmişti.
İngiltere'de daha önce Milwall taraftarları ezeli rakipleri olan West Ham United küme düştükten sonra West Ham'ın teknik direktörü Avram grant hakkında "Milwall efsanesi Avram Grant" yazılı pankartı DW Stadium'un üzerinde dolaştırmıştı.
millwall
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam