Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Arsenal - Manchester City | ÖN BAKIŞ - MAÇ ÖZETİ - CANLI ANLATIM – ANALİZ – KADROLAR

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 13/09/2014 - 12:47 GMT+3

İngiltere Premier Lig 4. hafta mücadelesinde Arsenal ve Manchester City karşı karşıya geliyor. Arsenal - Manchester City maçının canlı anlatımı, maçın özeti, maçın golleri, detaylar ve karşılaşmanın önemli anları Eurosport.com Türkiye'de.

Arsenal - Manchester City

Görsel kaynağı: Eurosport

İngiltere Premier Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bugün oynanacak 8 karşılaşma arasında en önemli maçlardan birinde Arsenal ile Manchester City karşı karşıya gelecek. Emirates Stadı'nda oynanacak Arsenal-Manchester City karşılaşmasının canlı anlatımı, maç özeti, maçın golleri ve önemli anları, saat kaçta ve hangi kanalda oynanacağı ile ilgili bütün detaylar Eurosport.com Türkiye'de.
Arsenal - Manchester City
Arsenal-Manchester City maçı ne zaman?
Karşılaşma bilgileri
Maç: Arsenal - Manchester City
Saat: 14.45
Yayın: Lig TV 3
Hakem: Mark Clattenburg
Arsenal ile Manchester City arasındaki Futbol karşılaşmasını Eurosport’tan canlı takip edebilirsiniz. 13 Eylül 2014 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 13:45. Canlı sayfamızda tüm önemli gelişmeleri takip etme şansına sahipsiniz.
Arsenal - Manchester City karşılaşması öncesi tüm detaylar burada. Futbol ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri: fikstür, sonuçlar ve puan tabloları.
EUROSPORT CANLI
İddaa oranları
Arsenal: 2.40
Beraberlik: 3.20
Manchester City: 2.10
ARSENAL - MANCHESTER CİTY KARŞILAŞMASINI KİM KAZANIR?
"Bu sene daha iyi bir Mesut izlettireceğim"
Arsenal Kulübü'nün resmi internet sitesinde yayımlanan söyleşisinde Mesut Özil, geçen seneye göre daha iyi bir performans sergilemek istediğini söyledi.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in yıldız oyuncusu Mesut Özil, geçen sezondan daha iyi bir performans sergileyeceğini söyledi. Kulübün internet sitesinde yer alan haberde, Mesut Özil'in geçen sezon çıktığı maçlarda 7 gol ve 13 asistlik bir performans sergilediği hatırlatılırken, Türk asıllı Alman oyuncunun bu sezonki hedeflerine ilişkin değerlendirmeleri yer aldı. Özil, geçen sezon yaptığı asistlerle gurur duyduğunu belirterek, "Futbolda genelde gol atana bakılır, attıran görmezden gelinir ama asistlerinde gol kadar önemli olduğu unutulmamalı" dedi.
Başarı için takım halinde iyi oynanması gerektiğini kaydeden 25 yaşındaki oyuncu, "Belki çok fazla gol atamıyorum ama asist sayım gayet iyi. Bu sezon ise iki istatistiğimi de yukarı çekmek istiyorum" dedi. İngiltere'deki ikinci sezonunda fiziksel olarak daha da güçlendiğini vurgulayan Özil, performansını yükselteceğine inandığını ve bunu yapabilecek kapasiteye sahip olduğunu kanıtlayacağını ifade etti.
Arsenal'in bu sene şampiyon olması için 10 neden | ANALİZ
Geçen seneden pek çok oyuncusunu kadroda tutan Arsenal, yeniden yapılanan rakiplerine karşı daha önde gibi. Peki Arsenal'in diğer avantajları neler?
Premier Lig heyecanı milli maç arasından sonra tüm hızıyla sürecek. Takımların da yavaş yavaş form tuttuğu bu dönemde şampiyonluk yarışının ilk adayları databloda öne çıkacaklar. O adaylar arasında olması beklenen Arsenal transferin son gününde Wellbeck'i kadrosuna kattı ve hücum gücünü biraz daha artırdı. Peki Arsenal'in şampiyonluk yolundaki avantajları neler? Bunları 10 başlık altında derledik.
Arsene Wenger
10. Arsene Wenger
  • Manchester United için Ferguson neyse, Arsenal için de Wenger o. 1996'dan beri takımın başında olan Wenger, Arsenal'e bu dönemde 3 şampiyonluk kazandırdı. Bu seneye de Community Shield'le başlayan Fransız hoca Arsenal'in her zamanki kozlarından.
9. Fikstür
  • Arsenal'in ilk yarı fikstüründe sadece Manchester United maçını Emirates'te oynayacak. İkinci yarıda ise Manchester City, Liverpool ve Chelsea Emirates'e konuk olarak gelecek. Bu maçlarda seyirci desteğini arkasına alacak Arsenal, deplasmandan puanlar çıkartırsa sıralamada çok önemli bir noktaya gelebilir.
8. Oliver Giroud
  • Her ne kadar şu an sakat olsa da Oliver Giroud, futbola dönünce Arsenal'in en önemli silahı olacak. Geçen sene formu düştüğü gözlenen Giroud bu kez dinlenmiş olarak da sahalara dönecek.
7. Ocak ayı transfer dönemi
  • Arsenal devre arası trasnferlerinden beklediği verimi bir süredir alamıyor. Kulübün devre arası için adının geçtiği bazı oyuncular William Carvalho, Sami Khedira ve Mats Hummels. Arsenal bu oyunculardan birini kadrosuna katarsa Arsenal'in Arshavin'den sonra en iyi devre arası transferi olabilir.
6. Orta saha uyumu
  • Arsenal şu an Premier Lig'in en yıkıcı orta sahasına sahip. Sürekli formda olan Ramsey, bu sene daha fazla oyunda olan Wilshere, Mesut, Alexis Sanchez ve Santi Cazorla hücum yönü çok gelişmiş olan orta saha oyuncuları.
5. Güçlü forvet hattı
  • Yaya Sanogo bu sene eskiye nazaran daha iyi. Danny Welbeck de çabuk bir oyuncu. Podolski ve Campbell'ın yanında Giroud'nun da dönüşüyle ve orta sahanın yardımıyla Arsenal tam anlamıyla gol makinesi bir takım haline gelebilir.
4. Şampiyonların kadrosu
  • Arsenal'in kadrosunda dünya şampiyonu takımdan 3 oyuncu yer alıyor. Podolski Mertesacker ve Mesut tatilden biraz geç döndüler. Arsenal'in Crystal Palace karşısında galibiyete çok zor ulaşmasıyla da onların takımdaki önemi daha da ortaya çıktı.
Arsenal's Alexis Sanchez (R) celebrates with teammate Yaya Sanogo after scoring a goal during their English Premier League soccer match against Leicester City at the King Power Stadium in Leicester, northern England August 31, 2014
3. Emirates'in Kralı
  • Arsenal evinde en iyi olan takımlarından biri. Geçen sezon sadece Aston Villa, Emirates Stadyumu'ndan üç puanı almayı başardı. Zaten bir lig başarısının anahtarı evinde zor yenilmekten geçer. Geçen sezon Arsenal, evinde sadece 13 puan kaybetti. (1 yenilgi, 5 beraberlik)
2. Tecrübeli savunma
  • Arsenal'in kadrosu her anlamda güçlü. Ama savunma hattında güçten öte bir arada oynamış ve birbirini tanıyan oyuncuların varlığı söz konusu. Mertesacker ve Koscielny geçen sene savunmanın ortasında iyi anlaşıyorlardı. Sağda Debuchy, solda da Gibbs Wenger'in ilk tercihleri. Chambers da bu oyuncular kadar yetenekli. Ayrıca bu oyuncuların arkalarında yıllardır bu takımda yer alan tecrübeli kaleci Szczesny bulunuyor.
1. Arsenal bu kez çok hırslı
  • Arsenal bu kez şampiyonluk yolundaki rakiplerine kolay teslim olmayacak. Geçen sene şampiyonluğu son maçlarda kaçıran Liverpool, özellikle üzerindeki baskıyı kıramamış ve şampiyonluğu Manchester City'ye kaptırmıştı. Bu sene kadrosunu büyük ölçüde koruyan Arsenal, şampiyonluk için rakiplerinden bir adım önde.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam