Chelsea ve Manchester City Atletico Madridli Koke için devrede

Atletico Madrid'in orta sahası Koke için İngiltere'nin en büyük kulüplerinden ikisi Atletico Madrid'in kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Atletico Madridli Koke'nin yükselen performansı İngiliz kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor.
İspanya'nın AS gazetesinin haberine göre Koke için hem Manchester City hem de Chelsea'nın devrede. Geçen Haziran sözleşmesini yenileyen ve kendisini 2019'a kadar Atletico Madridli yapan sözleşmeye imza atan Koke'nin bu tercihine rağmen Jose Mourinho, Koke'yi Cesc Fabregas'ın yanında oynatabilmenin planlarını yapıyor.
Manuel Pellegrini ise takımdaki orta saha dengisini kurmak için Koke ayarında bir oyuncuyu istiyor. Pellegrini 22 yaşında olmasına rağmen Koke'nin bu sorumluluğu kaldırabileceğinden emin.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam