Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Iain Moody federasyonun soruşturması üzerine istifa etti

Eurosport Türkiye

Güncellendi 21/08/2014 - 15:55 GMT+3

Crystal Palace sportif direktörü Iain Moody, federasyonun ırkçı, cinsiyetçi ve homofobik mesajlarından dolayı hakkında soruşturma açmasıyla görevinden ayrıldı.

Iain Moody has resigned as the sporting director of Crystal Palace (PA)

Görsel kaynağı: PA Photos

İngiltere Futbol Fedeasyonu Crystal Palace'ın menajeri Iain Moody hakkında yazdığı ırkçı, cinsiyetçi ve homofobik kısa mesajlar hakkında soruşturma başlatınca görevinden ayrıldı.
Daily Mail'in haberine göre Iain Moody'nin eski meslektaşı Malky Mackay ile paylaştığı ırkçı, cinsiyetçi ve homofobik metinler hakkında iddiaları izleyen İngiltere Futbol Federasyonu, Moody hakkında soruşturma başlattı. Mackay de geçen sezon Cardiff City'nin başındayken kötü yönetiminden dolayı görevinden alınmıştı.
Crystal Palace bugün internet sitesinden Iain Moody hakkında açıklama yaparak "Olaylar ışığında, Iain Moody istifasını sundu. Kulübümüz bu istifayı derhal yürürlüğe koymak üzere kabul etmiştir. Bu konuda başka bir açıklama yapılmayacaktır" dendi.
Olayın bu iki teknik adam arasında gelişmesinden dolayı sezon öncesinden adı Crystal Palace'la geçen Malky Mackay'in da Crystal Palace'ın sportif direktörü olma şansı kalmamışa benziyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam