Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İngiltere Premier Lig 25. hafta: Chelsea 1-0 Everton

Eurosport Türkiye

Güncellendi 11/02/2015 - 23:57 GMT+2

Premier Lig lideri Chelsea, Stamford Bridge'de çok zorlandığı Everton karşısında galibiyet golünü 89'da Willian'ın güzel golüyle bularak haftayı 3 puanla geçti.

Chelsea, Everton maçında Willian'ın golüyle 3 puanı aldı

Görsel kaynağı: Eurosport

Premier Lig 25. haftasında Chelsea evinde Everton'u Willian'ın son dakikalarda kaydettiği golle 1-0 yendi ve 3 puanı hanesine yazdırdı.
Karşılaşmanın büyük bölümünde üstün oynayan Chelsea maçın son dakikalarına kadar kaleci Tim Howard'ı geçmeyi başaramadı. Everton ise Chelsea kalesinde Lukaku ile tehlikeler yarattıysa da Petr Cech, Evertonlı futbolculara gol izni vermedi.
Maçın son dakikalarına yaklaşırken Drogba ve Fabregas'ı sahaya süren Mourinho böylece tüm kozlarını oynadı. Golün habercisi olan pozisyonda Matic'e çarpan top ağlarla buluştu ancak ofsaytı tespit eden yardımcı hakem golü iptal ettirdi.
Bu pozisyondan 3 dakika sonra savunmanın uzaklaştırmadığı topa ceza sahası dışında çok iyi ve sert bir vuruş yapan Willian'la golü bulan Chelseali futbolcular büyük bir sevinç yaşadılar.
Bu sonuçla Manchester City'nin kazandığı haftada puan kaybı yaşamayan Chelsea 59 puana yükselerek, rakiplerinin umutlanmasına izin vermedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
İlgili Maçlar
Reklam
Reklam