Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Manchester United ikinci transferini açıklamaya hazırlanıyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 09/05/2015 - 20:16 GMT+3

İngiltere Premier Ligi'nin gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan ekiplerinden Manchester United bir transferi daha açıklamaya hazırlanıyor.

Nathaniel Clyne, pictured, has been told by Roy Hodgson the England right-back berth is his if he maintains form and fitness

Görsel kaynağı: Eurosport

PSV Eindhoven'den Memphis Depay'ı kadrosuna kattığını geçtiğimiz hafta açıklayan Manchester United, bir transferi daha açıklamaya hazırlanıyor.
İngiliz basınından Metro'nun haberine göre, gelecek sezon mutlak sağ bek transferi planlayan Kırmızı Şeytanlar, Southampton'dan Nathaniel Clyne ile anlaştı.24 yaşındaki İngiliz oyuncunun ismi Manchester United, Chelsea ve Manchester City ile anılırken, Louis van Gaal'in ekibinin bu transferi sonlandırdığı yazıldı.
3 hafta önceden Chelsea'nin şampiyonluğunu ilan etmesi ile transfer çalışmalarına yoğunlaşmaya başlayan Manchester United, Depay ve Clyne transferlerinden sonra takımdan di Maria ve van Persie gibi isimleri elden çıkararak üst düzey stoper ve forvet transferini bitirmeye çalışacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam