Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Niye hep Balotelli?

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 23/09/2014 - 10:22 GMT+3

Giydiği "Niye hep ben?" tişörtüyle medyanın yoğun ilgisini eleştiren İtalyan, Twitter'dan yazdığı mesajla yine gündemde

Mario Balotelli - Liverpool 2014 (AFP)

Görsel kaynağı: AFP

Pazar günü Manchester United'ın 5-3 kaybettiği Leicester City maçında Kırmızı Şeytanlar'la dalga geçen bir Twitter mesajı atan Mario Balotelli kaosa yol açtı. Onbinlerce kişi İtalyan golcünün mesajını paylaşırken, United'lılar büyük tepki gösterdi. Bazı taraftarlar ise eleştirilerini hakaret ve ırkçılık boyutuna vardırınca olaya İngiliz polisi el koydu.
SİVİL TOPLUM'DAN DESTEK!
BBC'nin haberine göre polis, 24 yaşındaki İtalyan'ı hedef alan mesajların nereden atıldığını tespit etmek için çalışıyor. Irkçılık karşıtı sivil toplum örgütü Kick It Out yetkilisi, "Sonuna kadar yanındayız Balotelli, hiç kimse ırkçılığa maruz kalmamalı" açıklamasını yaptı. Başarılı golcü Liverpool'a bir dizi disiplin kuralına uyacağı taahhüdünü vererek imza atmıştı.
ZIPLADI FENOMEN OLDU
Balotelli'nin ilgi toplayan bir diğer aksiyonu ise hafta sonu zıplayarak katkı verdiği gol oldu. Raheem Sterling'in gol olan şutuna engel olmamak adına zıplayan İtalyan golcünün hareketi sosyal medyayı sallarken, bu an çeşitli foto montajlara konu oldu. Birbirinden komik kareler sosyal medyada onbinlerce kez paylaşıldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam