Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Liverpool, Firmino & Mane ortaklığıyla Arsenal'i yıktı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 04/03/2017 - 22:26 GMT+3

İngiltere Premier Lig'in 27. haftasında Arsenal'i konuk eden Liverpool, üç puanı üç golle aldı ve ilk 4 mücadelesinde önemli bir adım attı.

Liverpool's Brazilian midfielder Roberto Firmino (L) celebrates with teammates

Görsel kaynağı: AFP

2017 yılına kâbus gibi başlayan iki ekibin mücadelesinde gülen taraf Liverpool oldu. Roberto Firmino, Sadio Mane ve Georginio Wijnaldum'un golleriyle Arsenal'i 3-1 mağlup eden Klopp'un öğrencileri, ilk 4 yarışında da önemli bir avantaj elde etti.
Anfield Road'da oynanan mücadeleye hızlı başlayan Liverpool, 9. dakikada Mane'nin asistinde Firmino ile golü buldu. İlk yarı boyunca oyuna hakim olan Merseyside ekibi, 40. dakikada bu kez Firmino'nun asistinde Mane ile farkı ikiye çıkardı.
Alexis Sanchez'i yedek kulübesinde oturtarak herkesi şaşırtan Arsene Wenger, ikinci yarının başında Şilili forveti oyuna soktu. Sanchez ile hücumda hareketlenen Arsenal 57. dakikada Welbeck ile farkı bire indirdi. Maçta gol perdesini kapatan isim Wijnaldum oldu. Hollandalı futbolcu 90. dakikada skoru belirledi: 3-1.
2017 yılında henüz ikinci lig galibiyetini alan Liverpool 52 puana yükselirken, son 4 maçında üçüncü yenilgisini alan Arsenal 50 puanda kaldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam