Eurosport
Pellegrini ayrılık kararını geçen hafta öğrendi
Tarafından
Yayınlandı 02/02/2016 - 11:00 GMT+2
Dün yaptığı basın toplantısında sezon sonunda City'den ayrılacağını açıklayan Pellegrini'ye Guardiola'nın takımın yeni menajeri olacağı geçen hafta söylenmiş.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Manchester City Başkanı Khaldoon al Mubarek'in Pep Guardiola kararını geçen hafta Pellegrini'yle paylaştığı ortaya çıktı.
Oyuncularına antrenman öncesinde söyledi
ESPN'in haberine göre; yönetimin kararını geçen hafta öğrenen Şilili teknik adam, bu gelişmeyi oyuncularıyla Pazartesi sabahı yapılan antrenmanda paylaştı.
Geleceği hakkındaki belirsizliği bitirmek isteyen Pellegrini, bu sebeple Pep kararını öğrendikten sonra kulüpten ayrılacağını kamuoyuna sezon bitiminden 3 ay önceden açıkladı. Pellegrini önümüzdeki sezon kariyerine ara vermeden Avrupa kupalarında mücadele eden bir takımı çalıştırmak istiyor.
2012 yılında da Pep'in kapısını çalmışlardı
Manchester City yönetimi Mayıs 2012'de Roberto Mancini ile yollarını ayırdıktan sonra ilk olarak Guardiola ile görüşmüştü. Katalan teknik adamla anlaşma sağlayamayan Maviler, Manuel Pellegrini'yi takımın başına getirmişti.
Guardiola, Barcelona'da çalıştığı dönemde şu anki Mnachester City futbol direktörü Txiki Begiristain ve yönetici Ferran Soriano ile beraber mesai harcamıştı.
Benzer Konular
Reklam
Reklam