Eurosport
Stones'un yerine Ashley Williams
Tarafından
Yayınlandı 02/08/2016 - 13:46 GMT+3
Manchester City'ye John Stones'u satmayı hazırlanan Everton, Euro 2016'daki performansıyla göz dolduran Ashley Williams'ın transferi için girişimlere başladı.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Galler Milli Takımı'nın kaptanı ve Premier Lig ekiplerinden Swansea'nin deneyimli stoperi Ashley Williams, Everton'a transferi gün sayıyor.
8 sezondur Swansea forması giyen 31 yaşındaki Williams, son Avrupa Şampiyonası'nda, Galler formasıyla çok başarılı bir performans ortaya koymuştu.
Everton'ın kasasından bu transfer için 10 milyon Sterlin çıkacağı belirtiliyor. Ashley Williams, Everton’ın yeni menajeri Ronald Koeman’ın ilk transferi olacak.
Everton’ın Williams'ı kadrosuna katması hâlinde genç savunma oyuncusu John Stones'u Manchester City’ye göndermesi bekleniyor.
City yönetimi, Stones için yaklaşık 50 milyon sterlinlik bonservis bedelini gözden çıkarmış durumda.
Benzer Konular
Reklam
Reklam