Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Valdes'den şok suçlamalar

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 09/02/2016 - 14:56 GMT+2

Manchester United'ta kariyerinin en kötü dönemini geçiren Victor Valdes, İngiliz ekibinde geçirdiği günleri anlattı.

Manchester United's Victor Valdes

Görsel kaynağı: Reuters

David de Gea'nın alternatifi olarak Ocak 2015'te Manchester United'a transfer olan Victor Valdes, 2 kez kaleye geçme şansı bulduğu takımda bir süre sonra Rezerv takıma yollanmıştı.
Yalnız adam
Geçtiğimiz ay Belçika ekibi Standard Liege'e kiralanan ve Old Trafford kâbusunu bitiren deneyimli kaleci, El Pais gazetesine yaptığı açıklamada Manchester günlerindeki yalnızlığını anlattı. Kulüpteki durumunun ironisini yapmak için kaleci antrenörü Alan Fettis'e,
''Eğer kale direğine çarpıp bilincimi kaybetseydim ve dilimi yutsaydım?'' dediğinde aldığı cevabın, ''Telefonumu cebimden çıkarır ve sana yardım edecek birilerini arardım'' olduğunu söylerek kendisini fazlasıyla yalnız hissettiğini söyledi.
Kulüpte iletişimi olduğu tek kişinin antrenman tesisleri müdürü Clive Snell olduğunu belirten Valdes, geçen yaz tesislerdeki kişisel dolabının da kendisinden habersiz boşaltıldığını söyledi.
van Gaal'e minnetar
Barcelona'daki ilk günlerinde antrenörü olan Louis van Gaal hakkında konuşan Katalan kaleci,
''Ona kin duymuyorum. Barça'da bana ilk kez şans veren kişi oydu. Diz sakatlığımdan dolayı Barcelona'dan sonra kulüp bulamadığım dönemde de beni Manchester'a alarak kendime gelmemi sağladı. Ona her zaman minnettar oalcağım, o olmasaydı burada olmazdım. Manchester'da tek başıma idman yapıyordum. Bunun ne olduğunu biliyor musunuz? Liege'de soyunma odasındaki atmosferden memnunum. Bence dünyanın en iyi kulübü'' dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam