Eurosport
Wenger'den İngiltere Milli Takımı için açık kapı
Tarafından
Yayınlandı 10/07/2016 - 16:34 GMT+3
1996'dan beri Arsenal menajeri olan Arsene Wenger, yeni teknik direktör adayı olarak gösterildiği İngiltere Milli Takımı hakkında açıklamalar yaptı.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Euro 2016 sonrasında teknik direktör Roy Hodgson ile yollarını ayıran İngiltere, yeni patronunu bulmak için arayışlara devam ediyor. Bu görev için en güçlü adaylar arasında gösterilen Arsene Wenger, İngiltere Milli Takımı hakkında kendisine yöneltilen soruya net bir şekilde cevap verdi.
''İngilitere'yi çalıştırmak mı? Neden olmasın? Bunu asla istememezlik yapmam ancak kulübümde mutluyum ve oraya odaklandım. Arsenal'de bir yıl daha sözleşmem var ve onlarla uzun süredir beraberim. Kariyerim boyunca sözleşmelerime saygı gösterdim ve bunu sürdürmeye devam edeceğim. Sonrasında ne olacağını açıkçası bilmiyorum'' diyen Fransız menajer, İngiltere Milli Takımı için önümüzdeki sezon sonunu işaret etti.
Benzer Konular
Reklam
Reklam