Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Arsenal'da çifte ayrılık endişesi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 24/08/2017 - 11:59 GMT+3

Alexis Sanchez krizini henüz tam anlamıyla çözemeyen Londra ekibi, iki futbolcusunun daha takımdan ayrılma tehlikesiyle karşı karşıya.

Alex Oxlade-Chamberlain

Görsel kaynağı: SID

Transfer sezonu boyunca yıldız futbolcusu Alexis Sanchez'i kadroda tutmak adına büyük uğraş veren Arsenal'ın başı, şimdi de Alex Oxlade-Chamberlain ve Shkodran Mustafi'ye gelen transfer teklifleriyle ağrıyacağa benziyor.
Ada basınında yer alan haberlere göre, transfer dönemi bitmeden sağ kanada takviye yapmak isteyen Chelsea Menajeri Antonio Conte, ezeli rakipleri Arsenal'ın 24 yaşındaki futbolcusu Oxlade-Chamberlain'i kadrosuna katmak için 35 milyon sterlinlik bonservis bedelini gözden çıkardı. Arsenal ile sözleşmesinin son sezonuna giren İngiliz futbolcunun da Premier League'in son şampiyonuna transfer olmak istediği belirtilirken, Arsene Wenger'in ise oyuncusunu takımda kalmaya ikna etmeye çalıştığı ifade edildi.
Takıma geçtiğimiz sezonun başında katılan Mustafi'nin talipleri ise İtalya'dan. Serie A'nın son şampiyonu Juventus ile Inter'in, Alman savunmacıyı kadrolarına katmak için yarış halinde olduğunu yazan gazeteler, Inter'in bu transferde bir adım önde olduğunu belirtiyor. Mustafi için geçtiğimiz hafta sunduğu kiralama teklifi reddedilen Inter'in bu kez Londra ekibinin kapısını 25 milyon sterlinlik transfer teklifiyle çalmaya hazırlandığını iddia edilirken, Arsenal'ın bu teklifi kabul edebileceği ve Mustafi'den kazandığı parayla Southampton'ın gözden çıkardığı Virgil van Dijk için girişimlerde bulunabileceği tahmin ediliyor.
Geçtiğimiz hafta Stoke City deplasmanında sezonun ilk mağlubiyetini alan Arsenal, takımdan ayrılmak isteyen Alexis Sanchez ve Alex-Oxlade Chamberlain'in yanı sıra, Mesut Özil'i de sezon sonunda bedelsiz olarak elinden kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam