Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Madrid'e tanıdık yüz

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 26/10/2011 - 14:25 GMT+3

Atletico Madrid’e tanıdık yüz. İspanyol kulübünde teknik direktörlük görevine Bernd Schuster’in getirileceğine dair dedikodular yoğunluk kazandı.

bernd schuster

Görsel kaynağı: Reuters

Marca Gazetesi’nin haberine göre, Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Bernd Schuster’in ismi, gitgide güven kaybeden Gregorio Manzano’nun yerine Atletico Madrid’in teknik direktörlüğü için geçiyor. Daha önce Real Madrid’i de çalıştıran Alman teknik adam, konuyla ilgili olarak şu şekilde yorum yaptı: “Buraya yakın bir yerde yaşadığım için böyle bir şansım var. Fakat bir şey bilmiyorum. Manzano, yaz aylarında üzerinde çok konuşulan bir projeydi”.
Beşiktaş’taki görevini bıraktığından bu yana hiçbir takımı çalıştırmayan Bernd Schuster, Atletico Madrid’in kadro yapısının, kendi oyun tarzına uyup uymadığının sorulması üzerine, “Evet, uyuyor. Buradaki diğer konu, onların ne düşündüğüyle ilgili” yanıtını verdi. Schuster, sezon başında Atletico Madrid’in hedefinin yanlış konduğunu ve beklentilerin fazla tutulduğunu da söyleyerek “Birçok kişi, Atletico’nun Barcelona ve Real Madrid’le rekabet edebileceğini düşündü. Asıl rakip Valencia olmalıydı” yorumunu yaptı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam