Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

real madrid idman para

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 30/07/2012 - 12:06 GMT+3

Los Angeles'ta kamp yapan Real Madrid'i antrenmanda izlemek için 386 dolar ödemek gerekiyor.

real madrid, idman, jose mourinho, nuri şahin

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Real Madrid takımının Amerika promotörlüğünü yapan 'World Football Challenge" şirketi bu sene yeni bir marketing uygulaması yaparak Real Madrid'li oyuncuları yakından görme fırsatı isteyen seyircilere günlüğü 386 dolar olan , içerisinde 'Real Madrid' antrenmanı, oyuncularla resim çektirme ve 'Real Madrid' takımı ile kamp yerinde akşam yemeği olan bir paket sunuyor.
Los Angeles şehrinde Latin kökenli futbolseverlerin çokluğundan yola çıkılarak düşünüldüğü söylenen bu durum 'Real Madrid' i şehrin dort bir tarafından görmeye gelen taraftarlarını şaşkına uğrattı.
'World Football Challenge' şirketi ayrıca 'NSCAA' ile ortak olarak düzenledikleri 'Amerika'da futbol antrenörlüğü yapan kişilere de 3 gün boyunca sürecek olan ve Jose Mourinho tarafından verilecek seminere katılıp 3 kere Real Madrid takımı ile antrenman yapma olanağı sunuyor. Bu paketin ücreti $600.
Cristiano Ronaldo'ya büyük ilgi
Real Madrid takımının şüphesiz en önemli ismi olan Cristiano Ronaldo Amerikalı taraftarların sevgilisi. David Beckham'ın dünyadaki şöhret tahtını sallayan Ronaldo, Amerika'da gördüğü büyük ilgi neticesinde sok oldu. Antrenman bitişini bekleyen yaklaşık 1000 kadar taraftarın arasına girerek imza dağıtan Ronaldo sergilediği mütevazı tavırları ile hayranlarının büyük beğenisini kazandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam