salomon rondon, malaga

Mali açıdan zor günler geçiren Malaga, bir başka yıldızını daha satmak zorunda kaldı. Takımın forveti Salomon Rondon, Rubin Kazan’a transfer oldu.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Milli futbolcu Gökhan Töre’yi Hamburg’dan 6 milyon avro karşılığında transfer eden Rusya Premier Ligi ekiplerinden Rubin Kazan, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Salomon Rondon ile dört yıllık kontrat imzaladığını duyurdu.
Venezuelalı santrfor için ödenen bonservis bedeli Kazan tarafından açıklanmazken, 22 yaşındaki oyuncudan gelecek parayı Malaga’nın kısa dönem borçlarını kapatması bekleniyor.
Endülüs ekibi adına 67 kez La Liga’da forma giyen ve 25 kez ağları sarsan Rondon, takımın Şampiyonlar Ligi bileti almasında büyük pay sahibi olmuştu.
Rondon ayrıca La Vinotinto olarak da anılan milli takımının formasını da 24 kez sırtına geçirip 8 gol kaydetti.
Zor günler geçiren Malaga, daha önce Santi Cazorla’nın Arsenal’e gitmesine göz yummuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam