Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Vilanova operasyon geçirdi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 23/11/2011 - 15:29 GMT+2

Pep Guardiola’nın sağ kolu ve yardımıcısı Tito Vilanova, salı günü Barcelona’da tükürük bezlerinden operasyon geçirdi. Beş saatlik operasyon hakkında kulüp tarafından detaylı bilgi verilmezken, kulübün sağlık ekibi operasyonun beklendiği gibi gerçekleştiğini bildirdi.

josep guardiola, tito vilanova

Görsel kaynağı: AFP

Pep Guardiola yaptığı açıklamada operasyonun başarılı geçtiğini, Tito Vilanova’nın da geçtiğimiz Mart ayında kanser olduğu anlaşılan Barcelonalı Eric Abidal gibi iyileşeceğini ve arkadaşı ve kurmayı Vilanova’nın sağlık durumu konusunda iyimser olduğunu dile getirirken Vilanova’nın güçlü olduğunu sözlerine ekledi.
Mou: Umarım en hızlı şekilde döner
Sezon öncesinde düzenlenen İspanya Süper Kupası mücadelesinde Vilanova ile tartışan Jose Mourinho ise Dinamo Zagreb maçı sonrasında düzenlediği basın toplantısına “Umarım en hızlı şekilde ailesine ve Barcelona takımına geri döner.” diyerek başladı. Real Madrid’in Portekizli hocası sözlerine şöyle devam etti:
“Geçen sene Abidal’ın durumundaki endişemizi gösterdiğimiz gibi Tito Vilanova için de göstereceğiz. 10 Aralık’ta iyileşmiş olarak Santiago Bernabeu’da yedek kulübesindeki yerini alır. Hepimiz onu selamlamalıyız.”
Tito Vilanova’nın üç ile dört hafta arasında takımdan uzak kalacağı açıklandı.
Barcelonalı futbolcuların Tito Vilanova’ya moral amacıyla AC Milan maçı öncesinde giymek istediği tişörtlere UEFA’dan izin çıkmadığı, bu nedenle bu tişörtlerin 29 Kasım’da Camp Nou’da oynanacak Rayo maçında giyileceği FC Barcelona resmi sitesinden duyuruldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam