Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Real Madrid 7 - 3 Sevilla

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 31/10/2013 - 09:54 GMT+2

La Liga'nın 11. haftasına Sevilla'yı evine yedi golle uğurlayan Real Madrid damga vurdu.

Gareth Bale y los jugadores del Real Madrid abrazan a Cristiano Ronaldo

Görsel kaynağı: EFE

İspanya Ligi'nin 11. haftasına Real Madrid - Sevilla maçı damga vurdu. 10 gol, üç penaltı ve bir kırmızı karta sahne olan maçta gülen taraf Ancelotti'nin öğrencileri oldu.
NTV Spor Smart'tan canlı yayınlanan karşılaşmaya etkili başlayan Real Madrid, 14. dakikada Gareth Bale ile öne geçti. Hızlı gelişen Madrid atağında Benzama'nın pasıyla ceza sahası içinden topla buluşan Bale, şık bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.
Golden sonra da ataklarını sürdüren Real Madrid'de 27. dakikada Gareth Bale kendisinin ve takımının 2. golünü Sevilla ağlarına gönderdi. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Galli yıldızın şutu baraja çarparak kaleciyi yanılttı ve ağlarla buluştu. Bu golle ev sahibi ekip, durumu 2-0 yaptı.
32. dakikada Isco'nun düşürülmesiyle kazanılan penaltı vuruşunu kullanan Ronaldo henüz yarım saat geçmişken takımını 3-0 öne geçirdi.
38. dakikada Rakitic'in ve 40. dakikada Carlos Bacca'nın attığı gollerle devreye girerken farkı bire indiren Sevilla her ne kadar umutlansa da Karim Benzema 53 dakikada farkı yeniden ikiye yükseltti ve Sevilla'nın umutlarını kırdı.
picture

Benzema Ronaldo Bale Real Madrid-Séville Liga 2013/2014

Görsel kaynağı: AFP

60. dakikada Ronaldo ile farkı yeniden üçe yükselten Real Madrid, bu golün üç dakika sonrasında Hırvat yıldız Rakitic'in golüne engel olamadı: 5-3
71. dakikada Cristiano Ronaldo'nun hattricki ile rahatlayan ev sahibi ekipte Karim Benzema 80. dakikada skoru ilan etti: 7-3
Ronaldo Sevilla'ya attığı üç golle ligdeki toplam gol sayısını 11'e yükseltti ve gol krallığı yarışında Atletico Madrid'in yıldızı Diego Costa'yı yakaladı.
Bu sonucun ardından puanını 25'e yükselten Real Madrid lider Barcelona ile arasındaki altı puanlık farkı korudu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam