Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ibrahimovic'ten Ødegaard'a tavsiye: Babandan kurtul

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 09/06/2015 - 15:37 GMT+3

Zlatan Ibrahimovic, İsveç ile Norveç arasında oynanan hazırlık maçının ardından genç yıldız Martin Ødegaard'ın geleceğiyle ilgili konuştu.

Martin Odegaard con Noruega

Görsel kaynağı: AFP

Dün İsveç ile Norveç arasında oynanan hazırlık maçı, İskandinav futbolunun en büyük yıldızı Zlatan Ibrahimovic ile gelecekteki yıldızlarından Martin Ødegaard'ı karşı karşıya getirdi.
16 yaşındaki Ødegaard'ın Real Madrid'e transferi büyük yankı uyandırmış, fakat Norveçli yetenek İspanya'daki ortama ayak uydurmakta zorlanmıştı. A takımla antrenmana çıkamadığı için bir dönem çalışmalara katılmayı bırakan Ødegaard, Real Madrid B Takımı'nın formasını 10 kez giydi.
0-0 eşitlikle sonuçlanan maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ibrahimovic, Ødegaard'ın kariyerini yukarıya taşıyabilmek için babasından kurtulması gerektiğini söyledi. PSG'li yıldız şu sözlerle konuştu:
"Herşeyi babası kontrol ediyor. Bunu söylemek kolay değil, ama öncelikle büyüyüp yetişkin biri olmalı ve babasından kurtulmalı. İyi bir maç çıkardı. Direkt olarak kaleye yöneldi ve fazla top kaybı yapmadı. Şimdiden milli takım formasını giymesi çok güzel."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam