Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Iniesta: Arda Turan muhteşem bir kaliteye sahip

Eurosport Türkiye

Güncellendi 04/07/2015 - 00:35 GMT+3

Barcelona'nın tecrübeli oyuncusu Andres Iniesta, Arda Turan bir yetenek ve muhteşem kalitede bir oyuncu dedi.

Arda, Iniesta

Görsel kaynağı: Eurosport

Barcelona'nın deneyimli futbolcusu Andres Iniesta, Arda Turan hakkında övgü dolsu sözler kullandı.
Sant Cugat Çocuk Kulübü'nde çocuklarla futbol maçı yapan Iniesta, takım ve gündem hakkında açıklamalarda bulundu. Sezonu iyi bir noktada bitirdiklerini söyleyen Iniesta "Sezonu 3 kupayla kapattık. Özellikle sezonun son kısmını çok iyi oynadık" diye konuştu.
Barcelona'nın transfer gündemine yer alan Arda Turan hakkında da görüş bildiren Iniesta, "Arda büyük bir oyuncu, büyük bir yetenek ve kalite. Aramız katılırsa çok mutl oluruz. Takımımızı geliştirmek adına atılan her adım çok önemli" dedi.
Katar'a transfer olan Xavi ve Arda'nın oyun stili hakkında konuşan Iniesta, "Xavi'nin satılmaması lazımdı. Arda ve Xavi farklı oyuncular. Arda'nın Atletico'da oynadığı pozisyonda Xavi'niki faklı. Ama Arda oyun içinde yeteneklerini sahaya yansıtan önemli bir oyuncu. Oyunu çok iyi okuyor. Neler olacak göreceğiz" ifadelerini kullandı.
Son olarak takımın gündemindeki bir diğer oyuncu olan Pogba hakkında konuşan Iniesta "Her takımın kadrosunda görmek isteyeceği oyunculardan biri Pogba'dır. Çok genç ama üst düzey takımlarda çok rahat oynayabilir demiş" diyerek sözlerini tamamladı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam