Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İspanya La Liga 28. hafta: FC Barcelona 2-1 Real Madrid

Eurosport Türkiye

Güncellendi 23/03/2015 - 00:43 GMT+2

İspanya Ligi'nde şampiyonluk yolundaki en önemli maçta Barcelona, evinde Real Madrid'i Mathieu ve Suarez'in golleriyle 2-1 yendi.

Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez celebrates his goal during the "clasico" Spanish league football match FC Barcelona vs Real Madrid CF

Görsel kaynağı: AFP

İspanya La Liga'da Barcelona Real Madrid'i 2-1 yendi ve şampiyonluk yolunda dev bir adım attı.
Barcelona adına golleri Mathieu ve Suarez kaydedtti. Real Madrid'in tek sayısı Ronaldo ile geldi.
Maçtan dakikalar
12' - DİREK! - Ronaldo'nun vuruşu üst direkten döndü. Benzema'nın çok güzel pasına arka direkte dokunan Ronaldo'nun vuruşu Bravo'yu geçti, direği geçmedi.
19' - GOOLLL! - Messi' soldan kullandığı serbest vuruşta Mathieu, Ramos'tan önce kafayı vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.
30' - Neymar çok net! - Real Madrid ceza sahasında uzaklaşmayan top birden Naymar'a geldi. Neymar bomboş pozisyonda topu Casillas'a teslim etti.
31' - GOOLLL! - El Clasico'ya yakışır bir gol izledik. Benzema, Modric'in yerden gelen topunu şık bir topuk hareketiyle Ronaldo'nun önüne bıraktı. Ronaldo, ayağının ucu ile maça dengeyi getirdi.
39' - Gol iptal edildi - Bale ile gol geldi ama ofsayt gerekçesi ile sayılmadı. Soldan gelen ortaya Ronaldo dokundu, Gareth Bale tamamladı ama gol sayılmadı. Ronaldo dokunduğu anda pozisyon ofsayttı.
picture

Barcelona, Real Madrid

Görsel kaynağı: AA

42' - Bravo başarılı - Ronaldo'nun vuruşunda Bravo başarılı. Portekizli ceza sahası dışından çok sert vurdu. Şilili kaleci başarılıydı.
İlk yarı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.
55' - GOOLLL! Suarez ve 2-1. Dani Alves'in yaklaşık 40 metrelik uzun pasında savunmanın arkasına sarkan Suarez, Pepe'ye rağmen çaprazdan ağları gördü, Casillas dokunamadı.
picture

Barcelona, Real Madrid

Görsel kaynağı: Reuters

Maçın 70. dakikasında sahada olan 22 oyuncudan 11.'si sarı kart gördü.
86' - Olmadı - Real Madrid önemli bir şansı kaçırdı. Kroos'un çaldığı top Ronaldo'ya geldi. O da Bale'i gördü ama Galli oyuncu iyi kontrol edemedi.
87' - Casillas karşı karşıya başarılı - Messi'nin pasında Alba, karşı karşıya pozisyonda Casillas'ı geçemedi.
Maçın kalan dakikalaraında başka gol olmadı ve Barcelona ligin bitmesine 10 hafta kala Real Madrid'in 4 puan önüne geçti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam