Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

La Liga 22. hafta: Atletico Madrid 4-0 Real Madrid ( MAÇ ÖZETİ )

Eurosport Türkiye

Güncellendi 08/02/2015 - 00:41 GMT+2

İspanya La Liga'da Atletico Madrid, derbi maçında lider Real Madrid'i evinde Tiago, Saul, Griezmann ve Mandzukic'in golleriyle 4-0 yenerek zirveyle arasındaki puan farkını 4'e indirdi.

Atletico Madrid

Görsel kaynağı: AA

İspanya Ligi'nde (La Liga) 22. hafta maçında Real Madrid'i konuk eden Atletico Madrid, rakibini 4-0 yenerek zirve yolunda çok önemli bir galibiyet elde etti.
La Liga'da sezonun en önemli maçlarından Madrid derbisini Real Madrid'i 4-0 yenen Atletico Madrid kazandı. Tiago, Saul, Griezmann ve Mandzukic'in golleriyle farka giden kırmızı beyazlılar, 16 yıl sonra rakibini ev sahibi olduğu Vicente Calderon'da yenmeyi başardı.
Ligin ilk yarısındaki maçı da 2-1 kazanan Atletico bu galibiyetle 1950-51 sezonundan bu yana rakibini bir sezon içinde ligde iki kez yenmeyi de başardı.
Maçtan dakikalar
6' - Arda Casillas'ı geçemedi - Maça hızlı başlayan Atletico'nun ilk tehlikeli atağı 6. dakikada Arda ile geldi. Ancak milli futbolcumuz Casillas'ı geçemedi.
9' - Sakatlık - Atletico Madrid'de Koke sakatlanınca Saul onun yerine oyuna girdi.
14' - GOOLLL! - Sağ kanattan gelişen atakta Juanfran ortaladı, Mandzukic ceza sahasının dışındaki Tiago'ya bıraktı ve Tiago'nun düzgün vuruşu Casillas'ı mağlup etti: 1-0
Tiago, Atletico Madrid
17' - İKİ OLDU - Atletico atağı sol kanattan gelişti, ceza sahasından yapılan ortayı rövaşatayla filelere gönderen isim Saul oldu: 2-0
25' - Casillas başarılı - Griezmann gol vuruşunda Casillas'ı geçemedi.
İlk yarı Atletico Madrid'in 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.
Atletico Madrid
67' - GOOLLL! - İlk yarıda Casillas'ı geçemeyen Griezmann, bu kez ağları buldu ve Atletico Madrid, 3. golü bularak iyice rahatladı. Arda'nın arka direğe ortasını Juanfran, uzak direğe indirdi ve Griezmann savunmaya rağmen dokunupp farkı 3'e çıkardı: 3-0
89' - GOOLLL! - Maça son noktayı Hırvat golcü Mandzukic koydu. Griezmann'ın sağdan yaptığı ortaya çok iyi kafayı vuran Mandzukic, hareketsiz kalan Casillas'ın solundan topu ağlara yolladı: 4-0
Böylelikle Real Madrid'i yıllar sonra evinde yenen Atletico Madrid, ligde 3. sırada kalsa da Real'le arasındaki puan farkını 4'e indirdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam