Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Real Madridli Bale arabasıyla hayranının ayağını ezdi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 25/09/2014 - 19:28 GMT+3

Real Madrid'in Gallerli oyuncusu Gareth Bale, Madrid'de arabasıyla bir yerden ayrılırken çevresini saran hayranlarıyla arabasının içinde poz verdi. Bale arabasını hareket ettirip hayranlarının arasından ayrılırken bir kadının ayağını ezdi.

Despite struggling on a 3G pitch, Gareth Bale scored the goals that secured Wales their victory over Andorra

Görsel kaynağı: PA Sport

Real Madrdili Gareth Bale az kalsın talihsiz bir kazaya sebebiyet verecekti.
Madrid'dekulübün tesislerinden ayrılmak için aracına binen yıldız oyuncunun çevresini yaklaşık 20 taraftar sardı ve Galli oyuncuyla fotoğraf çektirmek istedi. Aracından inmese de hayranlarını kırmayan Bale, bir süre hayranlarıyla daha fotoğraf çektirdikten sonra teşekkür etti ve aracını hareket ettirdi.
Ancak kalabalık bu durumu beklemiyordu ve Bale'e yaklaşmaya çalışan Alba isimli bir kadının sağ ayağı Bale'in aracının tekeri altında kaldı. Kadının yardım çağrısına çevredekiler "ayaklar, ayaklar" diyerek Bale'i ve oyuncunu diğer hayranlarını uyardıysa da ünlü futbolcu duraksamadan tesislerden ayrıldı.
Olaydan sonra bir süre seken Alba, gazetecilere "Fotoğraf çektirmek için aracına yaklaştım ancak araç hareket edince sağ ayağım tekerin altında kaldı" dedi. Gazetecilerin "Ağrın var mı" sorusuna genç kadın, "Biraz ama çok değil" diye yanıtladı. Ayağını bir süre hareket ettiren Alba bir sorun olmadığını görünce arkadaşıyla tesislerden ayrıldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam