Eurosport
Real Madridli futbolcu: 31 Ağustos'a kadar her şey mümkün
Tarafından
Yayınlandı 23/08/2014 - 13:08 GMT+3
La Liga takımlarından Real Madrid'in yıldız oyuncusu Sami Khedira, ayrılık sinyalleri vererek, 31 Ağustos'a kadar her şeyin mümkün olabileceğini söyledi.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Bild gazetesinin haberinde, Khedira'nın takımdan izinsiz Almanya'ya geldiği, İspanya Süper Kupa finalini izlemek yerine kardeşi Rani'nin forma giydiği RB Leipzig ile Erzgebirge Aue karşılaşmasını izlemeyi tercih ettiği iddia edildi.
Haberde, Alman Milli Takımı oyuncusu Khedira'nın, Real Madrid'deki durumuyla ilgili, "Bu sıralar takımdan biraz dışarıda tutuldum. 31 Ağustos'a kadar her şey mümkün" ifadelerini kullanarak ayrılık sinyali verdiği kaydedildi.
UEFA'dan Bilic müjdesi | TIKLAYIN
Sami Khedira'nın maç sonrasında RB Leipzig takımın sportif direktörü Ralf Rangnick ile görüştüğü de belirtilen haberde, "RB Leipzig, gelecek vadeden bir kulüp" denildi.
Öte yandan, İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın Sami Khedira'yla ilgilendiği öne sürüldü.
Reklam
Reklam