Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Transferi olay olan Ødegaard Real Madrid'de mutlu değil

Eurosport Türkiye

Güncellendi 08/04/2015 - 13:23 GMT+3

Uzun süre transfer gündemini meşgul eden ve en sonunda Real Madrid ile sözleşme imzalayan 16 yaşındaki Ødegaard, takımında huzursuz günler geçiriyor.

Martin Odegaard (Real Madrid)

Görsel kaynağı: Panoramic

16 yaşında olmasına rağmen milli takımda da şans bulan ve gösterdiği performans ile geleceğin en büyük yıldızlarından olarak gösterilen Martin Ødegaard, transfer olduğu Real Madrid'de pek mutlu değil gibi gözüküyor.
Öyle ki, İspanya'nın en önemli spor gazetelerinden olan ve Real Madrid'e yakınlığı ile dikkat çeken AS'ın haberine göre Martin Ødegaard Real Madrid'in B takımında yedek kalmaktan dolayı mutsuz.
Real Madrid resmen açıklamasa da İspanyol basınının iddiasına göre 3 milyon Euro bedelle İspanyol ekibine transfer olan Ødegaard, AS gazetesine göre Real Madrid'in B takımı Castilla ile idmana çıkmıyor. Sadece maçtan bir önceki idmana katılmayı tercih eden Ødegaard, bu sebeple Zinedine Zidane'ın teknik direktörlüğünü yaptığı takımda yedek kalmış durumda. İddialara göre Ødegaard'ın antrenmana çıkmamasının sebebi ise transfer sürecinde ona verilen "Haftada 5 gün A takımı ile antrenman" sözünün tutulmamış olması.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam