Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Real Madrid'den bir araba dolusu gol: 10-2!

Eurosport Türkiye

Güncellendi 21/12/2015 - 08:54 GMT+2

Real Madrid, La Liga'nın 16. haftasında ağırladığı Rayo Vallecano'yu, Santiago Bernabeu'da 10-2 mağlup etti.

Real Madrid's Gareth Bale celebrates his fourth goal with team mate Cristiano Ronaldo

Görsel kaynağı: Reuters

Maça golle başlayan taraf Real Madrid oldu. Henüz ilk dakikalarda Danilo'nun golüyle öne geçen eflatun beyazlılar, 10. dakikada Amaya'nın golüyle üstünlüğünü kaybetti. Rakibinin iyice üzerine giden Vallecano, 12. dakikada Jozabed'le öne geçti. Real Madrid cephesinde soğuk duş etkisi yaratan bu golün ardından Vallecano'da Tito, 14. dakikada Kroos'a yaptığı müdahale sonucunda kırmızı kartla oyundan atıldı.
Tüm dengeleri değiştiren bu kartın ardından Real Madrid 25. dakikada Bale'le beraberliği yakalarken, Vallecano'da bu kez Baena, 28. dakikada ceza sahası içinde Ronaldo'ya yaptığı müdahale sonucunda ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve aynı zamanda R.Madrid, penaltı kazandı. Penaltıyı gole çeviren Ronaldo, takımını öne geçirirken, rakibinin de direncini tamamen kırdı. 41. dakikada Gareth Bale'la bir kez daha gol sevinci yaşayan Real Madrid, 9 kişi rakibine karşı ilk yarıyı 4-2 önde kapattı.
İkinci yarıda ipleri tamamen eline alan Real Madrid, rakip fileleri tam 6 kez sarsarak mücadeleyi 10-2 kazandı.
İkinci yarıdaki goller 48, 78 ve 90. dakikalarda Benzema, 53. dakikada Ronaldo ve 61 ile 70'te Bale'dan geldi.
Real Madrid'in yıldızı Bale, kariyerinde ilk kez bir maçta 4 gol kaydederken, James Rodriguez de yaptığı üç asistle, Mesut Özil'den sonra Real Madrid formasıyla bir maçta üç asist yapan ilk futbolcu oldu.
Rakibini 10-2 mağlup eden Real Madrid, 33 puanla üçüncü sırada yer alırken 14 puanlı Vallecano, haftayı 18. sırada tamamladı.
Kaynak: Goal
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam