Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Real Madrid evinde Real Betis'i Sergio Ramos'un golüyle 2-1 yendi

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 13/03/2017 - 01:26 GMT+3

Evinde Real Betis'i konuk eden eflatun-beyazlılara galibiyeti getiren gol, kariyerinin en skorer sezonunu geçiren Sergio Ramos'tan geldi.

Real Madrid's defender Sergio Ramos celebrates after scoring a goal during the Spanish league footbal match Real Madrid CF vs Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 12, 2017

Görsel kaynağı: AFP

La Liga'nın 27. haftasında Real Madrid evinde Real Betis'i 2-1 mağlup ederek haftayı kayıpsız kapadı.
Maçın 24. dakikasında kalecisi Keylor Navas'ın kendi kalesine attığı golle geri düşen ev sahibi ekip, 40. dakikada yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun golüyle devre arasına 1-1'lik eşitlikle gitti.
78. dakikada Cristiano Piccini'nin oyundan atılmasıyla 10 kişi kalan rakibi karşısında beklenildiğinden çok daha fazla zorlanan Madrid ekibine galibiyeti getiren gol ise kritik anların adamı Sergio Ramos'tan geldi. 81. dakikada Toni Kroos'un kullandığı köşe vuruşunu kafayla tamamlayan Ramos, bu sezonki resmi maçlarda gol sayısını 10'a çıkararak kariyerinde ilk kez bir sezonda çift haneli gol sayısına ulaştı. Başarılı savunma oyuncusunun kaydettiği son 4 golün de asisti Kroos'tan geldi.
Ligde iç sahada mağlubiyet yüzü görmeyen tek takım olma unvanını sürdüren Real Madrid puanını 62'ye yükseltti ve bir maç eksiğine karşın ezeli rakibi Barcelona'nın 2 puan üstünde liderliğe yükseldi. Santiago Bernabeu'daki 14. lig maçında da galibiyet yüzü görmeyen Real Betis ise 28 puanda kaldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam