Eurosport
Ronaldo'dan Xavi'ye yaylım ateşi
Tarafından
Yayınlandı 11/09/2016 - 14:32 GMT+3
Ronaldo'nun en büyük şanssızlığının Messi ile aynı dönemde futbol oynamak olduğunu söyleyen Xavi'ye Portekizli yıldızın cevabı bir hayli sert oldu.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Bu sezon Real Madrid formasıyla çıktığı ilk maçta Osasuna filelerini henüz 6. dakikada havalandıran Cristiano Ronaldo, takımının 5-2 kazandığı lig maçının ardından yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu.
Maç sonrası kameraların karşısına çıkan Portekizli yıldız, geçtiğimiz günlerde kendisiyle ilgili açıklamalarda bulunan Barcelona'nın eski kaptanı Xavi'ye sert sözlerle yüklendi.
Lionel Messi ile aynı dönemde futbol oynadığı için kendisini şanssız gören Xavi'nin sözlerini umursamadığını belirten Ronaldo, "Futbol dünyasında kim gazete manşetlerinde yer almak istiyorsa benim adımı kullanıyor. Bu çok normal, çünkü internette en çok aranılan futbolcu benim." dedi.
31 yaşındaki futbolcu, Xavi'nin Barcelona ile birçok kupa kazanmasına karşın bireysel başarısı olmadığını vurgulayarak, " Xavi Barcelona ve İspanya ile her şeyi kazanmış olabilir, ancak kariyerinde hiç Altın Top ödülü yok. Zaten şu anda da Katar'da oynuyor. Onun sözleriyle ilgilenmiyorum." ifadelerini kullandı.
Ronaldo ayrıca, eflatun-beyazlılarla sözleşmesinin uzatılması için medya aracılığıyla başkan Florentino Perez'e de mesaj gönderdi. Portekizli yıldız, "Eğer ben Real Madrid'in başkanı olsaydım, benim gibi bir futbolcunun kontratını en az 10 yıl uzatırdım." diyerek, kariyerini Madrid ekibinde noktalamaması için hiçbir neden bulunmadığının altını çizdi.
Geçtiğimiz sezon Real Madrid'le Şampiyonlar Ligi, Portekiz'le Euro 2016 şampiyonlukları yaşayan Cristiano Ronaldo, ocak ayında verilecek Altın Top ödülünün en büyük adayı konumunda bulunuyor.
Benzer Konular
Reklam
Reklam