Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Valencia'nın belalısı Messi, Barcelona'ya 3 puanı getirdi

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 22/10/2016 - 19:17 GMT+3

Duraklama dakikalarında kaydettiği penaltı golüyle takımını galibiyete taşıyan Messi, Valencia karşısında resmi maçlardaki gol sayısını 22'ye çıkardı.

Barcelona's Lionel Messi (L) celebrates with team mates after he scored a goal agianst Valencia

Görsel kaynağı: Reuters

La Liga'nın 9. haftasında Barcelona, konuk olduğu Valencia'yı duraklama dakikalarında bulduğu penaltı golüyle 3-2 mağlup etti.
İlk yarıyı Lionel Messi'nin 22. dakikada attığı golle 1-0 önde kapatan Barça, sezon başında Valencia'ya kiraladığı Munir El Haddadi'nin 52. dakikadaki golüne engel olamadı ve maça eşitlik geldi. Bu golden sadece 4 dakika sonra bu sefer sahneye Rodrigo çıktı ve ev sahibi ekip 2-1 öne geçti.
Geri düştükten sonra baskısını artıran Katalan ekibi 62. dakikada Suarez ile maça bir kez daha eşitlik getirdi.
Kalan bölüm de iki takım da beraberliği bozmak için net pozisyonlar bulmasına karşın fırsatları değerlendiremezken, duraklama dakikalarında Aymen Abdennour'un Luis Suarez'i düşürmesi sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Messi, düzgün bir vuruşla kaleci Diego Alves'i avladı ve takımına galibiyeti getirdi.
Karşılaşmayı 2 gollle tamamlayan Messi, Valencia'ya karşı çıktığı 25. lig maçında 22 kez gol sevinci yaşayarak dikkat çeken bir istatistiğe imza attı.
Bu sonuçla Barcelona puanını 17'ye çıkarırken Valencia 10 puanda kaldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam