Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Real Madrid evinde 2 puan bıraktı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 28/08/2017 - 11:20 GMT+3

Valencia'ya diş geçiremeyen eflatun-beyazlılar La Liga'nın ikinci haftasında puan kaybıyla karşılaştı.

Marco Asensio (Real Madrid) en el momento de su golpeo en el primer gol ante el Valencia | LaLiga Santander

Görsel kaynağı: Getty Images

La Liga'nın 2. haftasında Real Madrid, önemli oyuncuları Cristiano Ronaldo ve Sergio Ramos'un cezalı olmaları sebebiyle oynamadığı maçta Valencia ile evinde 2-2 berabere kaldı.
Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan maça hızlı başlayan ev sahibi ekip 10. dakikada Marco Asensio ile 1-0 öne geçti. Ancak bu golden 8 dakika sonra sahneye çıkan Carlos Soler skoru eşitledi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.
77. dakikada Rodrigo Moreno Machado'nun oluşturduğu pozisyonda topu ağlara gönderen Geoffrey Kondogbia, geçtiğimiz hafta kiralık olarak dahil olduğu takımını zorlu deplasmanda 2-1 öne geçirdi. Real Madrid'in bu gole cevabı ise yine Asensio'dan geldi ve 21 yaşındaki futbolcu 83. dakikada maçta yeniden eşitliği sağladı.
Kalan az sürede Real Madrid özellikle Karim Benzema ile yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince karşılaşma 2-2 sona erdi. Ligde ilk beraberliğini alan iki takım da dörder puanda kaldı.
Öte yandan, La Liga'da 2016-2017 sezonunun lig şampiyonu olan Real Madrid'e kupası maç öncesinde verildi. Şeref tribününde yapılan törende, İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Juan Luis Larrea şampiyonluk kupasını Real Madrid kaptanları Sergio Ramos ve Marcelo'ya verdi. Ramos ve Marcelo daha sonra kupayı sahaya indirerek takım arkadaşlarıyla fotoğraf çektirdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam