Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Real Madrid evinde galibiyeti hatırladı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 01/10/2017 - 23:34 GMT+3

Eflatun-beyazlılar bu sezon evinde çıktığı 4. maçında ilk galibiyetini Espanyol karşısında elde etti.

Real Madrid's midfielder Isco (2nd-R) is congratulated by teammates after scoring a goal during the Spanish league football match Real Madrid CF vs RCD Espanyol at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on October 1, 2017.

Görsel kaynağı: Getty Images

La Liga'da 7. hafftanın kapanış maçında lige iyi bir başlangıç yapamayan Real Madrid, evinde ağırladığı Espanyol'u 2-0 mağlup ederek kara bulutları bir nebze de olsa dağıtmayı başardı.
Katalonya'daki bağımsızlık referandumunun gölgesinde oynanan ve Santiago Bernabeu tribünlerinin İspanyol bayraklarıyla donatıldığı karşılaşmada eflatun-beyazlılara Katalan rakibi önünde galibiyeti getiren goller 30 ve 71. dakikada Isco'dan geldi. İspanyol futbolcu böylece bu sezon kendi adına gol perdesini açmış oldu. Isco geçtiğimiz sezon La Liga'da 10 gol kaydetmişti.
Bu sezon ligde çıktığı 4. iç saha maçında ilk galibiyetini elde eden Real Madrid, puanını 14 yaparak lider Barcelona'yı 7 puan geriden takibini sürdürdü. Deplasmanda galibiyet hasreti 4 maça çıkan Espanyol ise 8 puanda kaldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam