Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Real Madrid ileri üçlüsünü kökten değiştirmenin hesaplarını yapıyor

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 17/01/2018 - 14:54 GMT+3

Eflatun-beyazlıların sezon sonunda Ronaldo, Benzema ve Bale üçlüsüyle yolları ayırıp yeni bir hücum hattı oluşturmayı planladığı iddia edildi.

Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale (R), Real Madrid's French forward Karim Benzema (L) and Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (C) celebrate scoring during the Spanish league football match Real Madrid CF vs Sevilla FC at the Santiago

Görsel kaynağı: AFP

La Liga'da beklentilerin oldukça uzağında bir performans ortaya koyan Real Madrid'in sezon sonunda oldukça kapsamlı bir kadro revizyonuna gitmesi bekleniyor.
Yeni sezonda transfer edilmesi muhtemel isimlerin konuşulmaya başlandığı bu dönemde, Madrid ekibine yakınlığıyla bilinen Marca gazetesi önemli bir iddiayı ortaya attı.
Gazetenin haberine göre eflatun-beyazlı kulübün yönetimi, forvet hattını tamamen değiştirmenin hesaplarını yapıyor. Real Madrid'in yaz döneminde dev transferler gerçekleştireceği öne süren Marca; Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ve Gareth Bale'in kulüpteki günlerinin sayılı olduğunu belirtti.
Gazete, bu üç yıldızın yerine Real Madrid'in yine futbol piyasasına damga vuracak bir hücum hattı kurmanın hesaplarını yaptığını yazdı. Buna göre Real Madrid; ileri üçlüsünü Neymar, Eden Hazard ve Robert Lewandowski'den oluşturmanın planlarını yapıyor.
Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in hücum hattında kökten bir değişiklik yapmak istediğini ileri süren Marca; Harry Kane ile Mauro Icardi'nin de transfer listesinde yer aldığını iddia etti.
Ligin geride kalan 18 haftasında toplayabildiği 32 puanla lider Barcelona'nın 19 puan gerisinde yer alan Real Madrid'in iddia edilen transferleri ne ölçüde gerçekleştirebileceğini zaman gösterecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam