Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Özil neden kavga etti?

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 19/08/2011 - 09:35 GMT+3

Barcelona ile oynadıkları maçta David Villa ile kavga eden Mesut Özil’in, bunun gerekçesini “David Villa dinime küfretti” sözleriyle açıkladığı iddia ediliyor.

2011-12 La Liga Barcelona-Real Madrid brawl

Görsel kaynağı: AFP

Bugün gazetelerde, Real Madrid ile Barcelona arasında oynanan Süper Kupa finalindeki gerginlik, kendine geniş büyük yer buldu.
79. dakika yerini Kaka’ya bırakan Mesut Özil, son dakikada saha içinde çıkan kavgaya karışmaktan kendini alamadı. Maçlardaki soğukkanlılığıyla bilinen Özil, iddialara göre Barcelona’nın İspanyol yıldızı David Villa’nın Müslümanlığa küfrettiğini duyunca kontrolünü kaybederek oyuncuya vurduğunu söyledi.
İspanya Süper Kupa finali rövanşında kırmızı kart gören Real Madrid'in Türk yıldızı Mesut Özil: “Barcelona'lı David Villa ile Müslümanlığa hakaret ettiği için kavga ettim. Hayatımda bırakın sahada hiçbir yerde daha önce bu tür bir kavgaya girişmemiştim. Kavgaya karıştım çünkü Villa, Müslümanlığa hakaret etti. Ben dinime asla küfrettirmem. Benim bu olayda en ufak bir suçum yok. Federasyona başvuracağım" dedi.
Özil, 3-2 kaybettikleri maçla ilgili de "Onlar inanılmaz şanslı biz ise çok şanssızız. Ama ligde onlarla görüşeceğiz" şeklinde konuştu.

Barcelona’nın 3-2 kazanarak kupayı müzesine götürdüğü ‘El Clasico’da çıkan tartışmalarda Jose Mourinho da Barcelona’nın yardımcı antrenörü Tito Vilanova’nın gözüne parmağını soktuğu için büyük tepki çekti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam