Eurosport
İtalya Ligi - CSKA Moskova: Honda için top Milan'da
Tarafından
Yayınlandı 07/07/2013 - 20:09 GMT+3
Milan'ın transfer etmek istediği Keisuke Honda için takımı CSKA Moskova'nın Genel Menajeri Roman Babaev açıklamalarda bulundu.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Keisuke Honda'nın transferinde değişen bir durum olmadığını ifade eden Babaev, 27 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin bitimine altı ay kaldığını ve istediği kulüp ile görüşebileceğini belirtti. Anlaşabilecekleri bir teklif gelirse Honda'yı bırakabileceklerini de sözlerine ekleyen genel menajer sözlerine şöyle devam etti:
"Altı ay sonra Honda kontratını tamamlayıp bedava ayrılabilir. Bu durum bizi korkutmuyor. Milan ile bir görüşme yaptık ve Honda'yı transfer edebilmeleri için ödeyecekleri fiyatı onlara bildirdik. Top Milan'ın sahasında kararı onlar verecekler."
Fenerbahçe ve Galatasaray ile de adı geçen japon orta saha oyuncusu ile Premier Lig ekiplerinden Everton da ilgileniyor.
Benzer Konular
Reklam
Reklam