Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İtalya Ligi - Milan'dan Massimiliano Allegri'ye güvenoyu

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 04/02/2013 - 15:36 GMT+2

Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, teknik direktör Massimiliano Allegri’nin gelecek sezon da Milan’ın başında olacağını söyledi.

Saison 2012/2013: Massimiliano Allegri

Görsel kaynağı: Eurosport

Zdenek Zeman’ın görevine son veren Roma’nın, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Allegri ile ilgilendiği haberleri üzerine bir açıklama yapan Galliani, başarılı çalıştırıcının 2013-2014 sezonunda da kulüpte kalacağını belirtti.
Roma’nın teknik direktörlerini çalmasının mümkün olmadığını ifade eden Galliani, diğer takımlar gibi çalıştırcılarını kovmayacaklarını ifade etti. 2012’nin son aylarında Milan Başkanı Silvio Berlusconi’nin takımın başına Guardiola’yı getirmek istemesi üzerine Allegri ile kulüp arasında gerginlik yaşanmıştı.
2014’te sözleşmesi bitecek olan Allegri’nin kendisine Carlo Ancelotti’yi hatırlattığını belirtip sözlerine şöyle devam etti:
“Allegri gerçekten iyi bir taktisyen ve Cancelotti gibi uyumlu.
Milan have insisted that boss Massimiliano Allegri will not be leaving for Roma at the end of the season. Ligde yukarı doğru tırmanıyoruz ve bunun için de savaşıyoruz. Biz antrenör değişikliği taraftarı değiliz, bence diğer takımlar da bu denemeli.”
Sezon başından bu yana sözleşmesi yenilenmeyen Allegri’nin son maça aldığı sekiz galibiyetin de etkisi ile Milan’a uzun süreli bir imza daha atması bekleniyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam