İtalya Ligi - Niang: Henüz Balotelli değilim

Milan'ın genç yıldızı M'Baye Niang kendisi için yapılan 'Yeni Balotelli' yorumlarının henüz erken olduğunu söyledi.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Sezon başında Fransa’nın Caen takımından Milan’a transfer olan Niang için 'Yeni Balotelli' yorumları yapılırken, 18 yaşındaki futbolcudan bu yakıştırmalar için mütevazı bir açıklama geldi.
Sport Mediaset’e konuşan genç futbolcu, “Benim için Milan’ın yeni Balotelli’si diyorlar ama bu sıfat için henüz çok erken. Milan’la sadece 4 lig maçına çıktım. Milan gibi geçmişinde pek çok büyük başarılar olan bir takımı tercih ettiğim için çok mutluyum” dedi.
Açıklamalarında son dönemlerde performansı ile Milan’ı sırtlayan takım arkadaşı El Shaarawy'a da yer veren Niang, "Stephan çok iyi bir insan, ilk yarı attığı 14 gol muazzamdı. İkinci yarı daha fazlasını atabileceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam