Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

kaka milan galatasaray

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 27/08/2012 - 09:49 GMT+3

Milan, Galatasaray'ın da istediği Kaka için Real Madrid'le temaslarını hızlandırdı. Transfer için devreye İkinci Başkan Galliani'nin gireceği iddia ediliyor.

Kaka (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

Fanatik'in haberine göre, bir süredir Galatasaray’ın peşinde olduğu iddia edilen Real Madrid’in Brezilyalı yıldızı Kaka için eski kulübü Milan’ın bir kez daha Los Galacticos’un kapısını çalacağı ifade edildi. Çizme’nin yüksek tirajlı gazetelerinden Corriere dello Sport’un haberine göre İtalyan kulübünün Sambacı’yı kadrosuna katmak için kiralama teklifi artı 15 milyon avro da satın alma opsiyonu istediği bildirildi. Kırmızı-siyahlılar’ın bu konudaki ısrarının oldukça fazla olması, Cimbom’un bu rüyasını gerçeğe dönüştürme konusunda sıkıntı yaratabilir.
Mourinho’nun gözünden düştü
Alınan bilgiye göre öncelikle Milan’lı yöneticilerin, en kısa sürede İspanya’nın Başkent’i Madrid’e gidecekleri ve Real Madrid’li yetkililerle masaya oturacakları ifade edildi. Ancak buradan sonuç çıkmaması halinde bu kez devreye 2. Başkan Adriano Galliani’nin gireceği ve kendisinin bizzat Madrid’e uçup, Los Galacticos’un Başkanı Florentino Perez’le bir araya geleceği öğrenildi. Bu arada Kaka, dün Real’in Getafe deplasmanında Jose Mourinho tarafından 18 kişilik kadroya alınmadı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam