Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

italya şike 19 tutuklama

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 28/05/2012 - 12:12 GMT+3

İtalya futbolundaki şike depremi bitmek bilmiyor. Laziolu Stefano Mauri ve Padova oyuncusu Omar Milanetto'nun da aralarında bulunduğu 19 kişi şike yaptıkları gerekçesiyle bu sabah tutuklandı.

2011-2012 Serie A Lazio Mauri

Görsel kaynağı: LaPresse

Stefano Mauri ve eski Genoa futbolcusu Omar Milanetto'nun da aralarında bulunduğı 19 kişi bu sabah tutuklandı. Kalan 17 kişinin aralarında başka futbolcular olduğu da düşünülüyor.
Bununla birlikte sezonu şampiyon kapatan Juventus teknik direktörü Antonio Conte'nin de operasyon dahilinde evi aranırken, dört polis aracının da İtalya'nın Avrupa Şampiyonası için kamp yaptığı yerde incelemelerini sürdürdü.
İtalya Milli Takımı kampında bulunan genç oyuncu Domenico Criscito'nun odasını arayan polis, kamptaki araştırmalarını bitirdikten sonra buradan ayrıldı.
Saat 13:00'te teknik direktör Prandelli'nin EURO 2012 aday kadrosunu açıklaması bekliyordu. Bugün yaşanan olaylardan sonra Criscito'nun kadrodan çıkartılacağına dair haberler geliyor.
Siena Başkanı Mezzaroma da soruşturmaya dâhil edildi. Mezzaroma operasyona dâhil olan ilk Serie A kulübü başkanı. Araştırmadaki diğer başkan, ikinci ligdeki Lecce'nin başkanı...
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam