Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İtalya'da Pandev tepkisi artıyor

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 28/09/2014 - 20:29 GMT+3

Napoli taraftarı, Galatasaray'a gönderilen Pandev'in yerine alınan Michu'nun performansı nedeniyle tepki gösterdi, "Pandev'i işe yaramayan Michu için mi feda ettik?" dedi.

Goran Pandev

Görsel kaynağı: Eurosport

Transferin son gününde kadroya katılan Goran Pandev, henüz istenileni veremedi. Yıldız futbolcunun özellikle kondisyon eksiği göze çarpıyor. İtalyan basını da Pandev ve onunla beraber gelen Dzemaili hakkında yaptığı haberlerde bu duruma dikkat çekti. Gazeteler, Prandelli'nin bu ikilinin gerçek futbolunu görmek için biraz daha beklemek zorunda olduğunu yazdı. Ancak basın, Pandev'in eski takımı Napoli tarafından çok özlendiğini de belirtmeden edemedi.
Pandev'i Michu için mi feda ettik?
Pandev'i Galatasaray'a satan Napoli, Swansea'nin İspanyol golcüsü Michu'yu almıştı.Michu şu ana kadar 4 maça çıktı ve ne gol attı ne de asist yapabildi. Napolili taraftarların Michu'dan hiç hoşnut olmadığı ve "San Goran (Aziz Goran)" diye çağırdıkları Makedon forvet hakkında, "Geçen sezon 7 gol attı bir o kadar attırdı. Higuain ile çok iyi anlaşıyordu. Pandev gibi bir yıldızı hiçbir işe yaramayan Michu içinmi feda ettik?" dedikleri belirtildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam