Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İtalya Ligi: Fiorentina 2-1 Milan

Eurosport Türkiye

Güncellendi 16/03/2015 - 22:58 GMT+2

İtalya Ligi'nin 27. haftasında sahasında Milan'ı konuk eden Fiorentina sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Fiorentina - Roma

Görsel kaynağı: Eurosport

İtalya Ligi'nde Fiorentina deplasmanına konuk olan Milan, Destro'nun golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen oyuna sonradan giren Joaquin Rodriguez'in 1 gol, 1 asistlik performansına engel olamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.
Karşılaşmada ilk gol 56. dakikada geldi. Sol kanattan gelişen Milan atağında ceza sahasına yerden gelen ortayı Fiorentina defansı uzaklaştırmak istedi ancak bu top ceza sahası ön çizgisinde bulunan Destro'nun önüne düştü. Destro topun gelişine çok sert bir şut çıkardı ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Milan Bu golle 1-0 öne geçti.
picture

The Goal from Mattia Destro (AC Milan) on the 56th minute of the second half.

Golün ardından beraberlik golü için yüklenen Fiorentina oyunu Milan yarı alanına yıktı. Mor Menekşeler'in aradığı gol 83. dakikada geldi.Sağ kanattan gelişen atakta Joaquin Rodriguez'in arka direğe yaptığı ortaya iyi yükselen Gonzalo Rodriguez, şık bir kafa vuruşuyla skora denge getirdi. 1-1.
picture

Gonzalo Rodriguez Fiorentina'ya beraberliği getirdi

Beraberlik golünün ardıdnan motivasyon kaybı yaşayan Milan kalesinde arka arkaya pozisyonlar vermeye başladı. 89. dakikada bu kez sol kanattan gelişen Fiorentina atağında gelen orta Milan defansından sekerek ceza alanına yükseldi. Gelen bu ortaya iyi yükselen Joaquin Rodriguez topu ağlara göndermeyi başardı ve Fiorentina'yı galibiyete taşıdı.
Bu sonuçla puanını 45'e yükselten Fiorentina, Şampiyonlar Ligi umutlarını gelecek haftalara taşırken, 35 puanda kalan Milan hafyayı 10. sırada tamamladı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
İlgili Maçlar
Reklam
Reklam