Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Juventus Roma'ya farkı azaltma şansı tanımadı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 03/03/2015 - 00:13 GMT+2

İtalya Serie A'da Roma ile Juventus 1-1 berabere kaldı.

Roma - Juventus

Görsel kaynağı: AFP

Çizme'de haftanın, belki de yılın en önemli karşılaşmasında Roma ile Juventus Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada 1-1 berabere kaldı.
İlk yarısı daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen veiki takımın da isabetli şut kaydedemediği karşılaşmada skor tabelası da 64. dakikada bozuldu. Başkent ekibi oyuncusu Torosidis'in Vidal'e yaptığı hareket sonrasında kırmızı kart ile oyun dışında kalması sonrasında kullanılan serbest vuruşta Arjantinli, Carlos Tevez Juventus'u öne geçirdi.
78. dakikada ise Roma'nın beraberlik golü geldi. Florenzi'nin kullandığ serbest vuruşta Juventus defansının arasndan kafa vuruşu ile ağları sarsan Malili oyuncu Seydou Keite maçta dengeyi sağladı. Kalan dakikalarda iki ekip de gol bulamayınca maç 1-1 sona erdi.
Roma evinde üst üste oynadığı Sassuolo, Milan, Lazio, Empoli, Parma ve Juventus maçlarında yani 6 kere berabere kaşmış oldu. Ayrıca bu 6 maçta toplam 6 kırmızı kartın çıkması da dikkat çeken bir diğer nokta oldu.
Torino ekibi Juventus, bitime 13 hafta kala Roma ile dokuz puanlık farkı korudu ve art arda dördüncü şampiyonluğa ulaşma yolunda büyük bir avantaj yakaladı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
İlgili Maçlar
Reklam
Reklam