Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Totti'den şike göndermesi!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 06/10/2014 - 18:06 GMT+3

Roma Kaptanı Francesco Totti, 3-2 kaybettikleri Juventus maçının ardından bomba açıklamalar yaptı.

AS Roma forward and captain Francesco Totti and Juventus' midfielder Andrea Pirlo react during the Italian Serie A football match Juventus Vs AS Roma on October 5, 2014 at Juventus Stadium in Turin.

Görsel kaynağı: AFP

Juventus ile Roma arasında oynanan ve ev sahibi ekibin 3-2'lik üstünlüğü ile sonuçlanan mücadelenin ardından karşılaşma ile ilgili düşüncelerini dile getiren Başkent ekibinin kaptanı Francesco Totti, ses getirecek açıklamalar yaptı, şike imasında bulundu.
Totti, "İyi bir performansın ardından çok yazık oldu. Torino'ya oyunumuzu oynamaya gelmiştik fakat ne olduğunu ve gördünüz ve bu da maça etki etti. Yıllardır aynı olaylar yaşanmaya devam ediyor. Hakemler tarafından mı yenildik bilmiyorum ama bu gece kesinlikle Juventus tarafından yenilmedik" dedi.
38 yaşındaki kaptan şöyle devam etti:
"Evet, kızgınız fakat harika bir takım olduğumuzun da farkındayız. Başımızı dik tutmamız gerekiyor. Gerçekten önem verdiğimiz bir maçtı ama Juventus ne yapıp ne edip kazanmasını biliyor. Aynı şüphelere geri mi dönüyoruz? Bunu söyleyen yalnızca ben değilim, bunlar İtalya'daki herkesin konuşması gereken şeyler. Ne zaman Juventus ile ilgili herhangi bir şüphe olsa, her zaman penaltı oluyor. Şimdi durmak zorundayım, eğer biraz daha konuşursam ceza alacağım"
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam