Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

AC Milan'ın gelecek yıl teknik direktörü kim olacak?

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 13/04/2016 - 11:04 GMT+3

Mihajlovic'in yerine göreve getirilen Brocchi'nin ligdeki son 7 maçta fark yaratamaması durumunda önümüzdeki sene için ihtimaller şimdiden masaya yatırılıyor.

2014 Lippi

Görsel kaynağı: Eurosport

AC Milan'da geçtiğimiz gün görevine son verilen Sinisa Mihajlovic'in yerine altyapı teknik direktörü Cristian Brocchi'nin getirildi, ancak önümüzdeki sezon takımın başına kimin geçeceği şimdiden tartışılıyor.
Ligde kalan 6 maç sonunda Avrupa kupalarına katılım hakkınının kazanılamaması durumunda kırmızı-siyahlı kulübün Brocchi'yle yola devam etmesine pek ihtimal verilmiyor.
Milano ekibini önümüzdeki sezon çalıştırmaya en yakın isim olarak, İtalya Milli Takımı'na son Dünya Kupası şampiyonluğunu yaşatan Marcelo Lippi gösteriliyor. İki yıl öncesine kadar Çin'in Guangzhou Evergrande takımını çalıştıran 68 yaşındaki teknik adam, kulübün ikinci başkanı Adriano Galliani'nin listesinde ilk sırada yer alıyor.
Listedeki diğer isimler, bu sezon Sassuolo'yu 7. sıraya kadar taşıyan Eusebio Di Francesco ve Bologna ile iyi işlere imza atan Roberto Donadoni. İtalya dışından en ciddi aday ise, Sevilla'yı çalıştıran Unai Emery.
AC Milan, 32 haftası geride kalan Serie A'da topladığı 49 puanla 6. sırada yer alıyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam