Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Palermo Başkanı: "Maçlarımızı izlemeye dayanamıyorum"

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 12/04/2016 - 13:02 GMT+3

Bir sezonda 8 defa teknik direktör değişikliğine giden Maurizio Zamparini, kendisine yöneltilen eleştirilere cevap verdi.

Maurizio_Zamparini_Palermo_2011 (LaPresse)

Görsel kaynağı: Eurosport

Palermo'nun başkanı Maurizio Zamparini, bir sezonda 8 teknik adam değiştirmesinin ardından gelen eleştiriler karşısında kendini savundu.
İtalya'da Radio 24'e konuşan 74 yaşındaki Zamparini, takımla 4 maça çıkan İtalyan teknik adam Walter Novellino'nun hafta başında görevine son verilmesinin ardından medyada yer alan eleştirilere cevap verdi.
Zamparini, bu sezon Palermo'da 8 teknik adam değişikliğine gitmesinin nedenine ilişkin soruya, "İnsanlar çıldırdığımı düşünüyor ama bu doğru değil." cevabını verdi.
Palermo'nun son maçlarında kötü futbol oynadığını söyleyen Başkan Zamparini, "Palermo'yu izlemeye dayanamıyorum. Son iki maçta 6 gol yedik. Kolay değil, Novellino'ya değer veriyorum ama ayrılma vakti gelmişti. Bir ayağımız Serie B'de ve ligde kalmak için gereken düşünce yapısına sahip değiliz." değerlendirmesinde bulundu.
Son olarak konuk ettiği Lazio'ya 3-0 yenilen Palermo, 32 maçta elde ettiği 28 puanla küme düşme hattının ilk sırasında yer alıyor.
Palermo'da 2002'den bu yana başkanlık görevini sürdüren Zamparini, bu süreçte 35'in üzerine teknik adamı göreve getirmişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam