Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Wojciech Szczesny: Chelsea benim olsa...

Eurosport Türkiye

Güncellendi 07/05/2016 - 16:40 GMT+3

Arsenal'dan kiralık olarak İtalya'nın Roma takımında oynayan Polonyalı kaleci Wojciech Szczesny, takım arkadaşı Radja Nainggolan'a övgüler yağdırdı.

Radja Nainggolan esulta per la rete contro la Francia, Francia-Belgio, AFP

Görsel kaynağı: AFP

Özellikle İtalya Milli Takımı antrenörü Antonio Conte'nin gelecek sezon takımı çalıştıracağının belli olmasından beri ismi sürekli İngiliz ekibi Chelsea ile naılan Belçikalı orta saha oyuncusu Radja Rainggolan, bonservisi Arsenal'da olan Szczesny tarafından beğeniliyor.
Nainggolan'ın Roma'da kalmasını istediğini yine de belirten Szczesny, Belçikalı çift yönlü oyuncunun Chelsea için harika bir transfer olacağını ve eğer Chelsea'nin sahibi olsa onu kesinlikle transfer edeceğini söyledi. Onun İngiliz futbolu için harika bir fizik kalietisine sahip olduğunu söyleyen Polonyalı eldiven, "Kimseden çekinmiyor. 90 dakika savaşmaktan vazgeçmiyor. Bunu çok ielri seviyede teknik beceri ile birleştirin ve kusursuz bir oyuncuya sahipsiniz." dedi.
Bu sezon Roma kulübü ile şu ana kadar toplam 40 maçta oynayan ve 5 gol atıp 2 de asist yapan Nainggolan, Roma'ya Cagliari'den 18 milyon euroluk bir bonservis bedeli ile gelmişti. Nainggolan hırslı, savaşçı ve vazgeçmeyen oyuncu kişiliği ile biliniyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam