Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Asamoah transferi için Allegri'nin tek şartı var

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 08/08/2017 - 13:27 GMT+3

Galatasaray'ın kadrosuna katmayı planladığı Kwadwo Asamoah'ı kaybetmek istemeyen Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri'nin transfere onay vermek için tek bir şartı var...

Kwadwo Asamoah, Juventus, Ap/LaPresse

Görsel kaynağı: LaPresse

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da Sofiane Feghouli için sona gelinirken, sol bek arayışları konusunda İtalya'dan yeni bir iddia geldi.
La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Juventus'ta forma giyen Kwadwo Asamoah'ın menajerleriyle görüşen ve anlaşma yolunda büyük aşama kaydeden sarı kırmızılıların önündeki tek engel teknik direktör Massimiliano Allegri.
Allegri'nin tek şartı Spinazzola
Sol bek ve merkez orta saha rotasyonunda kullandığı Ganalı futbolcuyu çok yönlülüğü sebebiyle kaybetmek istemeyen İtalyan teknik adam, Juventuslu yöneticilerin de Galatasaray'ın teklifine sıcak bakması sebebiyle transfere tek bir şart koydu.
Allegri, Asamoah'ın ayrılması hâlinde geçtiğimiz sezon Atalanta formasıyla gösterdiği performansla göz dolduran Leonardo Spinazzola'yı kadrosunda görmek istiyor. 24 yaşındaki futbolcuyu renklerine katmak için yoğun çaba sarfeden Torino ekibinin yöneticileri, Juventus alt yapısında yetişen futbolcunun transferinin bitirilmesinin ardından Asamoah'ın ayrılığına onay verecek.
Juventus ile bir yıllık sözleşmesi kalan Kwadwo Asamoah, geride kalan sezonda 24 maçta Juventus forması giydi ve 2 asistle takıma katkı sağladı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam