Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

AC Milan ikide iki yaptı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 28/08/2017 - 11:08 GMT+3

Hakan Çalhanoğlu'nun 63 dakika forma giydiği maçta Milano ekibi evinde Cagliari'yi mağlup ederek ikinci haftayı da kayıpsız kapadı.

Suso Cutrone Milan Cagliari 2017

Görsel kaynağı: LaPresse

Serie A'da milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği AC Milan sahasında Cagliari’yi 2-1 mağlup etti.
Milano’daki San Siro Stadı’nda oynanan ve yaklaşık 50 bin futbolseverin izlediği müsabakayı hakem Luca Pairetto yönetti.
Maça baskılı başlayan ev sahibi takım 10. dakikada Patrick Cutrone ile 1-0 öne geçti. İlk yarının kalan bölümünde konuk ekibin bir topu direkten dönerken skor değişmedi ve ilk yarı AC Milan’ın üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci yarıda Cagliari 56. dakikada Joao Pedro ile skorda dengeyi kurdu. 70. dakikada AC Milan adına kazanılan serbest vuruşu kullanan İspanyol futbolcu Suso, ev sahibi ekibi maçta bir kez daha öne geçirdi: 2-1.
Bu golle evinde Cagliari’yi mağlup eden AC Milan, ligde oynadığı ikinci maçını da kazanmayı başardı. Kırmızı-siyahlılar, bu maçtan aldıkları galibiyetle puanını 6’ya çıkartarak, bu sezon şampiyonluk için favori gösterilen Juventus, Inter ve Napoli’nin 3 puan aldığı haftayı boş geçmemiş oldu.
AC Milan’da maça ilk 11’de başlayan milli futbolcu Çalhanoğlu, 63. dakikada yerini Lucas Biglia’ya bıraktı. AC Milan’ın son transferi Hırvat golcü Nikola Kalinic de 77. dakikada Cutrone’nin yerine oyuna dahil olarak ilk kez Milano ekibinin formasını giydi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
İlgili Maçlar
Reklam
Reklam